wigs for chemo patientsreal hair wigshuman hair wigslong angled bobwigs for cancer patientshuman hair wigshats types human hair pieces long wigs women
eco ζεολιθος - Ζεόλιθος - ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
22960 24593, 210 5544559

ECO Ζεόλιθος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΟΛΙΘΟΣ

zeolithos04Ο Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργείται μέσα από φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων ετών. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις Ζέω=βράζω και Λίθος=πέτρα, ενώ οι ιδιότητες και εφαρμογές του είναι τόσο σημαντικές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό.

Ο Ζεόλιθος από μόνος του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ. Ο Ζεόλιθος είναι ένα καταπληκτικό ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ορυκτό το οποίο βοηθά το φυτό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά και το νερό που βρίσκονται στο έδαφος αλά και στον αέρα που περιβάλλουν τα φυτά μας.

ΜΟΡΦΕΣ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Η ECO ZΕOΛΙΘΟΣ προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα, προσεγμένη τιμή, και πολλούς διαφορετικούς τύπου ζεόλιθου.
Στην αγορά ο ζεόλιθος εμφανίζεται σε τέσσερις μορφές, ανάλογα με το μέγεθος των κόκκων του και για διαφορετική χρήση.

 1. Σε μορφή πούδρας για ψεκασμούς στο φύλλωμα.
 2. Μέγεθος 0,1- 0,8 χιλιοστά, για καλλιέργειες και εμπλουτισμό των ζωοτροφών.
 3. Μέγεθος 0,8-2,5 ή 1-3 χιλιοστά. Για καταπολέμηση της δυσοσμίας στις στρωμνές των ζώων, για το σιτηρέσια πτηνών, και για το φιλτράρισμα του πόσιμου νερού.
 4. Μέγεθος 2,5-5,0 χιλιοστά. Για γεωργική χρήση στη βελτίωση της γονιμότητας των εδαφών το φιλτράρισμα του νερού, και στην υδροπονία.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΛΥΜΑΤΩΝ

zeolithos katharismosΟ Ζεόλιθος εφαρμόζεται σε συστήματα ενεργού λάσπης γιατί προσελκύει σωματίδια και βαρέα μέταλλα. Ελαχιστοποιεί τις οσμές και βελτιώνει σημαντικά την λάσπη. Μειώνει τις απαιτήσεις για χρήση πολυμερών στην αφυδάτωση τις ιλύος και τις απαιτήσεις μεταλλικών αλάτων για την καθίζηση του φωσφόρου.

Τα βακτήρια αναπτύσσονται στην επιφάνεια του ζεόλιθου και ανταγωνίζονται με άλλα βακτήρια για τη διαθέσιμη τροφή. Η λυματολάσπη που προκύπτει αφήνει καθαρό το διαυγές υγρό λόγω της ιδιότητας του ζεόλιθου να έλκει όλες τις βλαβερές ουσίες πάνω του. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα επεξεργασίας ιλύος αερόβια και αναερόβια, σε κλίνες ξήρανσης, στην πάχυνση ιλύος και στην αφυδάτωση της λυματολάσπης.

Η χρήση του στην κατεργασία αστικών λυμάτων, έδωσε άοσμη και συνεκτική λυματολάσπη η οποία μπορεί να αποτεθεί με ασφάλεια ή να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα σε αγροτικές καλλιέργειες, συμβάλλοντας στη μείωση του προβλήματος του ευτροφισμού, στην προστασία του υπόγειου ύδατος καθώς επίσης στην εξοικονόμηση μέχρι και 50% του ύδατος άρδευσης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:

 • Απορρόφηση πάνω από 90% στα αμμωνιακά και στα φωσφορικά.
 • Συμβάλλει στην αύξηση του διαλυμένου οξυγόνου στα λύματα άρα και στην μείωση του οργανικού φορτίου BOD5 και COD πάνω από 90%.
 • Καταστρέφει τα μικρόβια και τους μύκητες.
 • Μείωση της θολερότητας των υγρών αποβλήτων
 • Δίνει λυματολάσπη άοσμη και συνεκτική, φιλική προς τα φυτά, το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 • Ρυθμίζει το pH του λύματος από αλκαλικό (pH>8) σε ουδέτερο (pH~7,5) και από όξινο (pH<6,5) σε ουδέτερο.
 • Κατακρατεί όλες τις οργανικές και οργανομεταλλικές ενώσεις, αυτό σημαίνει ότι το νερό της εξόδου καθίσταται κατάλληλο για πότισμα.
 • Δεν αποδίδει τα ανεπιθύμητα στοιχεία και ενώσεις στον επιφανειακό και υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα.
 • Μειώνει τις δαπάνες κεφαλαίων, αλλά και τις δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας.
 • Μειώνει δραστικά το κόστος χρήσης χημικών ουσιών.
 • Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ιλύος μετατρέποντάς την σε εμπορεύσιμο λίπασμα.
 • Αφυδατώνει την λυματολάσπη, οδηγώντας σε εξοικονόμηση του κόστους διάθεσης.
 • Μειώνει αισθητά τα επίπεδα οσμής παρέχοντας ένα ασφαλέστερο και πιο άνετο περιβάλλον για τον άνθρωπο και την γύρω περιοχή.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΜΩΝ

zeolithos02Ο Φυσικός Ζεόλιθος παρέχει υγιή και οικονομική λύση στην καταπολέμηση των οσμών και τον έλεγχο της υγρασίας σε αχυρώνες, στάβλους, πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές μονάδες, στην άμμο που χρησιμοποιείται για τις γάτες, στο υπόστρωμα από ροκανίδια σε κουνέλια, χαμστεράκια αλλά και στα κλουβιά πτηνών. Είναι ακίνδυνο, μη διαβρωτικό, μη τοξικό και 100% φυσικό.
Μειώνει την μυρωδιά της αμμωνίας στις παρόδους και τις μάνδρες κλινοστρωμνής.
Μειώνει την αμμωνία, το διοξείδιο του άνθρακα και τα άλλα αέρια θερμοκηπίου.
Απορροφά το άζωτο.
Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα.
Η ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων συμβάλλει στην συγκράτηση της αμμωνίας και τις άλλες ζωικές μυρωδιές χωρίς την ανάγκη πρόσθετων χημικών ουσιών (πχ. Ασβέστης, αποσμητικά). Δευτεροβάθμια οφέλη περιλαμβάνουν την μείωση του πληθυσμού των μυγών στις σωρούς σιταποθηκών και λιπάσματος.

Gallery

 

 • atlas
 • depanom
 • egnatia
 • hochtief
 • naupigia

wigs for chemo patientsreal hair wigshuman hair wigslong angled bobwigs for cancer patientshuman hair wigshats types human hair pieces long wigs women