Αφοδευτήρια Σκύλων

Ένα από τα προβλήματα στους χώρους πρασίνου και αναψυχής (όπως πάρκα, κήποι, παραλίες κα) είναι η παρουσία περιττωμάτων των ζώων συντροφιάς που παρεμποδίζει την ορθή αξιοποίηση των επιφανειών αυτών τόσο από τους δημότες όσο και από τους τουρίστες.

Η παρουσία περιττωμάτων σε τέτοιους χώρους προκαλεί αισθητική υποβάθμιση και αποτελεί δυνητική πηγή μόλυνσης για τους περίοικους της περιοχής.

Με γνώμονα την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, τη αισθητική και την καλύτερη λειτουργία των χώρων αυτών, η εταιρεία ECOHELLAS Ltd. προχώρησε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αφοδευτήριων σκύλων.

Εφαρμογές αφοδευτηρίων σκύλων σε παραλίες και ιδιωτικά πάρκα.

Έπειτα από μελέτη, τα αφοδευτήρια μικρών ζώων μπορούν να προσαρμοστούν σε όλους τους χώρους, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Η κατασκευή αυτή αποτελείται περιμετρικά από ξύλο και στο κέντρο τους από πασάλλους, που είναι εμποτισμένοι από μια αρωματική ουσία η οποία προσελκύει τα κατοικίδια να πλησιάσουν στο συγκεκριμένο χώρο. Στο δάπεδο της κατασκευής υπάρχει στρώμα από απορροφητικό μείγμα ειδικού τύπου, το οποίο δεσμεύει και αδρανοποιεί τις δυσάρεστες οσμές ενώ δρα αντιβακτηριακά παρεμποδίζοντας τη δημιουργία μόλυνσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικά
Το αφοδευτήριο σκύλων είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τα κατοικίδια.
Σχήμα και διαστάσεις
Ανάλογα τις ανάγκες του χώρου, οι τουαλέτες είναι κυκλικές, τετράγωνες, εξάγωνες, μικρού ή μεγάλου μεγέθους.
Σχήματα
Διάφοροι τύποι W.C. σκύλων
Εγκατάσταση
Η εγκατάσταση πραγματοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.
Τεχνική υποστήριξη- Συντήρηση
Στην κατασκευή αυτή απαιτείται συντήρηση των πασσάλων και περισυλλογή των απεκκριμάτων. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη τεχνική υποστήριξη, τον καθαρισμό, συντήρηση των τουαλετών αυτών.

Scroll to Top