Οικίσκοι -Κάδοι Ανακύκλωσης

Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας, καθώς χρησιμοποιούμε
τεχνολογία αιχμής, διαθέτουμε υψηλής ποιότητας περιβαλλοντικά συστήματα
ανακύκλωσης και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. 

Τα συνεργεία μας μελετούν τους χώρους σας και προβαίνουν στην εγκατάσταση των συστημάτων τηρώντας αυστηρά τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα. Η συλλογή των αποβλήτων σας γίνεται εύκολη υπόθεση χάρη στην λειτουργικότητα των συστημάτων μας, τα οποία σας εξασφαλίζουν ένα περιβάλλον υγιεινό και ασφαλές. 

Η εταιρία μας προσφέρει μια καινοτόμα λύση μέσω της προμήθειας οικίσκων πολλαπλών διαμερισμάτων υποδοχής κάδων απορριμμάτων – ανακύκλωσης και δεξαμενών συλλογής υγρών οικιακών αποβλήτων ελαιώδους σύστασης με πολλαπλά οφέλη, που αποσκοπούν στην άμεση αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού και των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων. 

Οι οικίσκοι υποδοχής τοποθετούνται σε οποιαδήποτε μορφή εδάφους (τσιμέντο, χώμα, άμμος κλπ.), μετακινούνται και αφαιρούνται χωρίς καμία αλλοίωση του περιβάλλοντος χώρου και εγκαθίσταται χωρίς να πραγματοποιείται καμία εδαφική παρέμβαση.

Οι οικίσκοι μας διαθέτουν τοιχία από
οπλισμένο σκυρόδεμα υπέρ υψηλής αντοχής, έχουν άριστο συντελεστή αντισεισμικής προστασίας, θερμομόνωσης, υγρομόνωσης και ηχομόνωσης. Είναι πιστοποιημένοι για την ποιότητα της κατασκευής τους από το σύστημα ISO 9001:2000SGS και τους Ευρωκώδικες :
EC1, EC2, EC6, EC8. Οι διαστάσεις τους καθορίζονται βάσει των προδιαγραφών που θα επιλέξετε και τα μεγέθη τους διαμορφώνονται συμφώνως προς τις ανάγκες σας. 

Ο οικίσκος έχει μηδαμινό κόστος συντήρησης και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του, επιλέγονται με σκοπό την πλήρη ανακύκλωσή τους στο τέλος λειτουργίας του οικίσκου. 

Επιπρόσθετα δεν συνιστά κτιστή κατασκευή, αλλά συναρμολογούμενη και γι’ αυτό δεν απαιτείται ειδική άδεια για την τοποθέτησή του. Πέραν των οικίσκων παρέχουμε επαγγελματικούς πλαστικούς τροχήλατους κάδους ανακύκλωσης απορριμμάτων κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής που εισάγονται άνετα σε οικίσκους ανακύκλωσης.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα άμεσα και σε τιμές οικονομικές

  • Άνετη και εύκολη εναπόθεση απορριμμάτων από τους χρήστες
  • Μεγάλη ευκολία στην αποκομιδή των απορριμμάτων από τα συνεργεία καθαρισμού.
  • Μεγάλη ευκολία καθαρισμού του οικίσκου λόγω των λείων επιφανειών του.
  • Μικρός χρόνος εγκατάστασης.
  • Μείωση κινδύνων πυρκαγιάς των κάδων.
  • Μείωση του κόστους αντικατάστασης και συντήρησης των κάδων
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης των τοιχίων του οικίσκου για διαφήμιση.

 

  • Αποτροπή κλοπών των ανακυκλώσιμων υλικών λόγω κλειδώματος της κατασκευής.
  • Ο κάδος απορριμμάτων – ανακύκλωσης προστατεύεται σε ένα στεγανοποιημένο και μονωμένο περιβάλλον που ελαχιστοποιεί τις διαρροές και εμποδίζει την είσοδο τρωκτικών και εντόμων πάσης φύσεως στο εσωτερικό του.
  • Αποφεύγεται η αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας τους θερμούς μήνες μειώνοντας έτσι την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών και οσμών.
Scroll to Top