Απολυμάνσεις Απεντομώσεις

Η εταιρεία ECO HELLAS εξειδικεύεται στην εφαρμογή προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας με σκοπό την πρόληψη, καταπολέμηση και προφύλαξη από κάθε είδους παράσιτα, τρωκτικά και ερπετά.

Η πολιτική τις ECO HELLAS καθορίζεται από την Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές

Προσφέρουμε

 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  Είναι η διαχείριση κάθε είδους εντόμων που εγκυμονούν για την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Αναλαμβάνουμε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χώρο κάθε είδους εργασία ακόμα και σε ειδικές εφαρμογές καταπολέμησης ξυλοφάγων εντόμων (σαράκι).
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
  Είναι η διαδικασία που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε ένα χώρο καθαρό από κάθε είδους μικρόβια, ιούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς . Απαραίτητη σε χώρους που συνετίζονται πολλοί άνθρωποι (π.χ. καταστήματα εστίασης, κοινόχρηστους χώρους, σχολεία, νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, τουαλέτες κ.τ.λ.)
 • ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ
  Η απώθηση γίνεται με την χρήση απωθητικών σκευασμάτων σε υγρή ή κοκκώδη μορφή και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο (κατοικίες, βιομηχανία κ.τ.λ)
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
  Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου των τρωκτικών είτε είναι οικιακοί ποντικοί είτε αρουραίοι.
  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  – Επιθεώρηση του χώρου και διορθωτικές ενέργειες για την μόνωση του χώρου .
  – Τοποθέτηση Δολωματικών σταθμών με φάρμακα και κολλητικές επιφάνειες .
  – Καταγραφή του σχεδίου μυοκτονίας και συστηματική παρακολούθηση κατανάλωσης , συντήρησης των Δολωματικών σταθμών και αντικατάσταση των δολωμάτων βάσει προγράμματος.
 • ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ
  Για να προστατευτούμε από τα περιττώματα των πτηνών και την ενοχλητική τους παρουσία χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά απόθησης.

Συστήματα Καταπολέμησης εντόμων (Αποκλειστικά για Ελλάδα και Ευρώπη)

Το σύστημα Auto fog είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης επιβλαβών εντόμων (π.χ. κουνούπια, σκνίπες κτλ) με εγκαταστάσεις σε διάφορες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιώτικης Ελλάδος. Το σύστημα Auto fog μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, και για ΔΡΟΣΙΣΜΟ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Πρόκειται για ένα σύστημα αυτόματου νεφελοψεκασμού που λειτουργεί χωρίς χημικά φάρμακα και αξιοποιεί τις εντομοκτόνες και εντομοαπωθητικές ιδιότητες κατάλληλων αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με φυσικό πύρεθρο. Το διάλυμα καλύπτει τον χώρο που θέλουμε να προστατέψουμε περιμετρικά με ειδικά ακροφύσια.
Η εγκατάσταση του συστήματος Auto fog σχεδιάζεται μετά από μελέτη του ειδικού τεχνικού της εταιρείας μας, ο οποίος δημιουργεί μια εγκατάσταση αποκλειστικά για τις ανάγκες τους χώρου σας.
Τα ακροφύσια είναι στρατηγικά τοποθετημένα έτσι ώστε όταν το σύστημα τεθεί σε λειτουργιά, να καλύψει όλοι την επιθυμητή περιοχή, ‘’ καθαρίζοντας ‘’ τον χώρο σας από τα ενοχλητικά έντομα, χωρίς να επηρεάζει την αισθητική του προσωπικού σας χώρου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Αuto fog είναι απόλυτα ασφαλές επειδή χρησιμοποιεί φυσικό πύρεθρο και αιθέρια έλαια που είναι φιλικά προς τον άνθρωπο σε αντίθεση με τα χημικά παραγόμενα εντομοκτόνα.

Scroll to Top