Σχετικά με εμάς

Eco Hellas

H εταιρεία Eco Hellas Μον/πη ΕΠΕ με έδρα τα Μέγαρα Αττικής λειτουργεί με την παρούσα επωνυμία μέχρι σήμερα δραστηριοποιουμένη σε όλη την Ελλάδα.

Επενδύοντας συνεχώς σε υποδομές και νέες τεχνολογίες είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε με την παρουσία μας στην εξέλιξη της τεχνολογίας.Mε την πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, εξυπηρετούμε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς στις εξής ειδικότητες: υδραυλικών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων θέρμανσης, εγκαταστάσεων κλιματισμού, εγκαταστάσεων πυροσβεστικών δικτύων –πυρασφάλειας, κατασκευή και συντήρηση πυροσβεστικών συγκροτημάτων παντός τύπου με όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις (U.L.F.M).

Επίσης η εταιρεία δραστηριοποιείται και στους τομείς: εγκαταστάσεις ειδικών δικτύων ύδρευσης, δικτύων πόλεως, εγκαταστάσεις βιολογικών αποχετευτικών δικτύων σε ιδιωτικούς , επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.Εγκαταστάσεις δικτύων αερίου, λαδιού όπως και άλλα εξειδικευμένα δίκτυα με όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία Eco Hellas Μον/πη ΕΠΕ σηματοδοτεί την εξέλιξη στα δίκτυα πυρόσβεσης με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε κινούμενους πυροσβεστικούς σταθμούς για την κάλυψη δημόσιων και ιδιωτικών χώρων σε διάφορες εγκαταστάσεις σε δάση , κατασκηνώσεις κ.τ.λ.

Παράλληλα η εταιρεία έχει σχεδιάσει και οργανώσει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στους τομείς των αποφράξεων, άντλησης υδάτων, διάγνωσης με κάμερα, καθαρισμούς κεντρικών αγωγών, καθαρισμό & συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, (εργοστασίων, πολυκατοικιών και δήμων –δημοτικά δίκτυα) καθώς επίσης και αποκομιδή λυμάτων μη επικίνδυνων υγρών και στερεών .

Επίσης αναλαμβάνει απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες με ακίνδυνα φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό σε πολυκατοικίες, νοσοκομεία, εργοστάσια και ιδιωτικούς χώρους.

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα μηχανουργείο, συνεργείο οχημάτων, ξυλουργείο και ελεγχόμενους αποθηκευτικούς χώρους για την παραγωγή και διαικπεραίωση των προιόντων και την συντήρηση αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Η εταιρεία μας λειτουργεί έχοντας πάντοτε ως γνώμονα των ενεργειών της, την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η οποία βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα εργασίας, αποτέλεσμα και αυτό της πολύχρονης πείρας μας, καθώς επίσης και του έμπειρου – ικανού προσωπικού μας.

Η εταιρεία Eco Hellas διαθέτει τα καταλληλότερα ειδικού τύπου μηχανήματα.Σπαστήρες τύπου strider , καταστροφέα για των τεμαχισμό και διάσπαση ογκωδών απορριμμάτων όπως: ξύλα , πλαστικά και διάφορα άλλα αντικείμενα προς καταστροφή και αποκομιδή με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα πιστοποίησης καταστροφής.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για απορρύπανση με πρωτοπόρα για την χώρα μας μηχανήματα για τον καθαρισμό παραλιακών ακτών και παράχθιων εκτάσεων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους όπου έχουν μολυνθεί, καθώς και αποκατάσταση της παραλίας με ειδικού τύπου μηχανήματα.Αναλαμβάνει καθαρισμό δασών, περισυλλογή και θραύση κλαδιών και άχρηστων ογκωδών αντικειμένων με μηχανήματα φιλικά προς το περιβάλλον.

Scroll to Top